Maatwerkadvies

 

Als u energiezuinige maatregelen wilt nemen, is het verstandig én makkelijk om eerst een Maatwerkadvies Energiebesparing te laten opstellen. Dan weet u precies welke maatregelen voor u het meest geschikt zijn.


Een adviseur komt bij u langs om het maatwerkadvies rapport op te stellen. Het rapport geeft aan wat het officiële Energielabel van uw woning is. Ook geeft het gedetailleerd inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen. Daarnaast wordt duidelijk wat deze maatregelen globaal kosten en welke besparing mogelijk haalbaar is. Zo kunt u een zorgvuldige beslissing nemen.


Een Maatwerkadvies Energiebesparing houdt rekening met specifieke aspecten voor uw woning, zoals het aantal bewoners en uw persoonlijke wensen. De kosten van maatregelen en de besparingen zijn echter altijd indicatief. De exacte kosten van de maatregelen weet u pas als u de offertes van de uitvoerders ontvangt.


Het maatwerkadvies geeft een advies over uw woning, maar niet over het gedrag van de bewoners. Dit heeft invloed op de precieze besparingen. Laat u bijvoorbeeld apparatuur dag en nacht op stand-by staan, of laat u de lichten altijd branden, dan bestaat de kans dat de mogelijke besparingen minder hoog uitvallen. Kijk op www.milieucentraal.nl voor meer informatie over energiezuiniger leven.


Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over hoe het nu precies zit in uw situatie.


Vraag nu via het aanvraagformulier op onze website een Maatwerkadvies aan.

 

Onze maatwerkadviseur komt dan bij u thuis en vertelt u precies hoe u uw woning optimaal kunt isoleren.

 
     
 
   
linkedin